RØST

Siden 2003 har Ditte Rønn og Søren Bebe arbejdet med improvisationsmusik og øjeblikskomposition, og de to musikere har opbygget et tæt makkerskab omkring det nøgne og intuitive udtryk, hvor man ikke er bange for at afsøge musikalske grænser.

RØST har udgivet pladen ”Improvisationer” for flygel og vokal. Sidenhen har de taget danske sange som ” Tit er jeg glad” og ”Drømte mig en drøm” under kærlig behandling og svøbt dem i loopbaserede lydlandskaber, hvorved disse sange får en hel ny lyd og harmonisk fundament.

RØST udgav september 2011 deres andet album “Drømte mig en drøm”, om hvilket pressen bla. skrev: “Ditte Rønn synger lige så purt og tyst som sne smukt kan dale langsomt ned fra himlen i tusmørket. De er tro mod traditionerne og melodierne. Alligevel fremstår musikken nutidig ” (JAZZNYT)

Søren Bebe
Pianist & komponist. En af de mest interessante pianister og komponister på den danske scene for jazz og kontemporær musik. Søren har udgivet en håndfuld plader i eget navn og endnu flere som sideman, og han har turneret i det meste af verden fra Brasilien til Kina. Søren er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatoriums Solistklasse i 2004 og har siden været bosat i København.

 

Ditte Rønn
Sangerinde, sangskriver. Ditte har udforsket vidt forskellige musikalske genrer indenfor jazz, pop, folk, advantgarde og folkemusik.  Hendes legende og lyriske tilgang til improvisation er sammen med kompleksiteten i hendes stemme, med til at gøre hende til en af de mest lovende sangerinder i DK.  Ditte er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium i 2003, og har siden været bosat i København.
Ditte udgav i marts 2012 sin debutplade i eget navn.

 

Comments are closed.